Om Mc-artikler.no

Denne bloggen er tenkt som et supplement til vårt selskaps informasjonsarbeid. Til vanlig tilbyr vi økonomisk rådgivning for privatpersoner. Hovedfokus er på skattemessige spørsmål, pensjonssparing, investeringer, nedbetaling av gjeld og arv. Vi hjelper også klientene våre i spørsmål omkring opptak av lån, herunder finansiering av bolig, bil, fritidseiendom og tilsvarende.

Artiklene her på bloggen tar for det meste for seg enkle økonomiske utfordringer som de fleste har. Vi får mange spørsmål om refinansiering av forbrukslån og gjeld fra kreditter, noe vi vil rette et spesielt fokus på. Denne formen for lån er økende i Norge. Dessverre betyr økningen at flere får gjeldsproblemer. Vi vil også holde sidene oppdaterte med det som skjer i boligmarkedet, og hvordan boliglånsrentene endrer seg.

Oppdateringer vil skje periodevis ettersom våre medarbeidere får tid, og når det dukker opp noe vi synes er verdt å belyse. Vi håper våre kunder og lesere setter pris på artiklene, og at de inspireres til å bli mer aktive i forbedringen av sin egen økonomi.